Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

sairausloma ja yövuorot

Hei, Miten tulisi toimia jos on esim. neljä yövuoroa putkeen. Ensimmäisen yövuoron (esim to klo 21:30-pe klo 08:30) on omalla ilmoituksella sairauslomapäivällä, voiko sitten tulla seuraavan yöhön töihin (siis perjantai iltana, vaikka on perjantain aamulla klo 00-08:30 ollut omalla ilmoituksella sairaana)? Vai joutuuko luopumaan kakista neljästä yövuorosta vai miten kierre katkaistaan?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Terveys 6 vuotta sitten
Työkaveri
Kysytty

Jos teillä noudatetaan sääntöä, että vuorokausi alkaa klo 0.00, niin perjantain sairausloma päättyy klo 24 ja voit joutua menemään töihin kesken yövuoron lauantaina klo 0.00, ellei teillä ole joku muu paikallinen käytäntö vuorokauden vaihtumisesta. Saat oikean vastauksen, kun kysyt esimieheltä, miten menetellään. Jos esimiehen ohje vaikuttaa oudolta, niin yhteys luottamusmieheen.
Aamu
Vastattu