Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

sairausloma vuosi vaihtuu

Hei Olen sijaisena kaupungilla töissä ja aloitin työsuhteeni elokuussa ja se kestää toukokuuhun 2018 asti. Jouduin sairauslomalle nyt lokakuussa ja näillä näkymin sairausloma saattaa kestää ihan vuoden loppuu asti. Kun 60pv palkallista sairauslomaa menee umpeen joulukuussa niin alkaako tammikuun puolelta uudestaan tyäsi palkkainen sairausloma 60pv vai pitääkö välissä käydä töissä. En vielä tiedä miten jalkani tulee kuntoutumaan mutta mietin valmiiksi jatkuuko tuo sairausloman palkka automaattisesti ensivuonna 2/3 osa palkalla 120pv? vai nouseeko palkka ensimmäisen 60pv ajaksi täydeksi kun kalenterivuosi vaihtuu. Kiitos vastauksestasi. Toivottavasti kysymys on selkeä.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Terveys 6 vuotta sitten
jalkapuoli
Kysytty

Saat vuoden vaihduttua uudestaan täyden varsinaisen palkan 60 kalenteripäivän ajalta (edellyttäen, että sairaus ei johda työkyvyttömyyseläkkeeseen tai kuntoutustukeen). Ei edellytä välillä työssä olemista, koska sairauslomasi ei ole vielä kestänyt 12 kk. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/virka-ja-tyovapaat
Lumi
Vastattu