Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

resurssiopettajan opetusvelvollisuus

Hei, mikähän on resurssiopettajan opetusvelvollisuus alakoululla? Kiitos vastauksista =)
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 6 vuotta sitten
resurssiope
Kysytty

Se on 24 (luokanopettaja tai erityisopettaja) paitsi, jos virkamääräyksessä lukisi erityisluokanopettaja tai aineenopettaja. Kysy tarkemmin opettajien luottamusmieheltä varsinkin, jos olet tuntiopettaja ja opetat ainetta, johon sinulla on aineenopettajan kelpoisuus.
nn
Vastattu

Moi.

Entä yläkoulun puolella? Mikä on resurssiopettajan opetusvelvollisuus kuntatyöntekijänä yläkoulussa?

Karin
Vastattu

Joko laaja-alaisen erityisopettajan opetusvelvollisuus 24  tai aineenopettajan opetusvelvollisuus, joka lasketaan painotettuna, jos opettaa kahta tai useampaa ainetta, joissa on eri opetusvelvollisuus. 

Opetusvelvollisuudet

Palkka ja opetusvelvollisuus selviävät viimeistään virkamääräyksestä, mutta kannattanee kysyä niintä työnantajalta jo aikaisemmin, jotta ei tule yllätyksiä.

opv
Vastattu

Olen virassa oleva luokanopettaja, osakuntoutustuella tehnyt tämän lukuvuoden ajan 41 prosenttista työaikaa. Tämä käytäntö jatkuu tulevana lukuvuonna. Nyt mietitään, voisinko tehdä resurssiopettajana työtä nykyisessä koulussa. Heikkeneekö palkkani resurssiopettajana? 

Böö
Vastattu

Minin näkemyksen mukaan saat resurssiopettajanakin samaa luokanopettajan palkkaa, koska sinulla on edelleen luokanopettajan virka, jota teet osa-aikaisena. Mutta varmista ensin rehtorin kanssa ja kysy sen jälkeen vielä opettajien luottamusmiehen näkemystä ennen kuin kunnassa tehdään päätöksiä sinun ensi lukuvuoden tunneista. 

Mutu
Vastattu