Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kokemuslisien laskukaava

Hei! Miten käytännössä lasketaan kokemuslisät jos on paljon ollut ns. keikkaluonteista hoitoalan työtä esimerkiksi mukana lukuisia määriä myös yksittäisiä päiviä täysien vuosien lisänä . Miten nämä päivät lasketaan. Onko 20 päivää 1 kuukausi vai 30 päivää ? Haluan tietää miten minun kokemuslisäni lasketaan, että ne tulevat täysin oikein.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
Eila Hassinen
Kysytty

20 kalenteripäivää päivää on 20 kalenteripäivää. Työkokemuslisäajat lasketaan yhteen ihan päivälleen ja yksittäisetkin päivät lasketaan mukaan. Jos lasket käsin, niin muunna 30 päivää kuukaudeksi ja 365 päivää vuodeksi. Excelillä onnistuu paremmin tai netistä löytyvillä laskureilla. Ihan helpointa on, kun pyydät apua luottamusmieheltä, jos epäilet palkanlaskennan laskuohjelmaa tai sitä, että kaikkia aikoja ei ole laskettu mukaan.
olly
Vastattu

 Siis ymmärsinkö oikein, että lyhyitä sijaisuuksia tekevillä on kuukaudessa 30 työpäivää ja vuodessa 365. Jos kerran työpäivät lasketaan yhteen ja muunnetaan 30.lla päivällä kuukaudeksi.. Ei voi mennä noin, tuohan on todella epäreilua!!
Sanna Vesala
Vastattu

Kalenteripäiviä siinä lasketaan eikä työpäiviä. Jos lasket ilman laskureita tai Exceliä, niin laske työsuhteiden kalenteripäivät yhteen ja muunna vuosiksi jakamalla 365:llä. Pääset lähelle oikeata.
laskin
Vastattu

Huomioikaa, että tänne voi kuka vaan tulla vastaamaan kysymyksiin mitä vaan. Kritiikkiin kannustan, ei ole näissäkään vastauksissa päätä eikä häntää.

Vaarallinen alusta tämmöinen
Vastattu

Hei nimimerkki "Vaarallinen alusta tämmöinen"

Mikä on oikea vastaus aloittajan kysymykseen?

Jees
Vastattu