Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

TVA vaikutus palkkaan

Kesäkuun alussa minulle määrättiin HYTE koordinointi kunnassa, mielipidettäni ei kysytty ja asia laitettiin nyt TVA keskustelussa erityistehtäviin mutta työnantaja ei aio maksaa lisäkorvausta/lisäpalkkaa minulle tästä uudesta työtehtävästä. Tämän lisäksi minulle on laitettu yksi nuorisotyöntekijän koordinointi tehtävästä erikoistehtäväksi eikä siitäkään työnantaja aio maksaa korvausta. Kuuluuko minulle korvaus erityistehtävistä? Miten muilla kunnan liikunnanohjaajilla tämä huomioitu?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 5 vuotta sitten
Monni
Kysytty

Kun keskustelu sinun ja työnantajan välillä ei näemmä ole tuottanut tulosta, käänny luottamusmiehen puoleen. Kysele, olisiko 1.1.2019 maksuun tulevasta paikallisesta järjestelyerästä sinulle apua. Jos et ole liittynyt liitoon, kertaa lisätehtävien ja ja vaativuuden olennaisen muutoksen vaikutus tehtäväkohtaiseen palkkaan ja jatka keskusteluja esimiehesi kanssa. Palkkausjärjestelmästä https://www.akavanerityisalat.fi/nain_vaikutamme/tyossa_kunnassa/kuntasektorin_palkkausjarjestelma
telle
Vastattu