Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkkasaatavan periminen

Kunnallinen työnantaja jätti palkkasaatavan maksamatta. Miten tarkasti velkomushaasteeseen on ilmoitettava velallisen tiedot? Kunta/kaupunki - virasto/toimiala - osastonjohtaja/toimialajohtaja - työnjohtaja/lähiesimies Entä kenelle haaste tulee toimittaa? Lähiesimiehelle henk koht? Ps. Palkkaturvaa ei voi käyttää, koska kunta/kaupunki ei ole maksukyvytön.
aihealueelle Palkka 2 viikkoa sitten
ilmaista työtä
Kysytty 2 viikkoa sitten
ilmaista työtä
Ota yhteyttä ammattiliittosi jäseniä edustavaan pääluottamusmieheen, niin hän ottaa asiasi hoitaakseen. Jos et ole liittynyt, katso työnantaja ja osoite palkkalaskelmasta ja vie palkkasaatavailmoitus sinne. Jos osoite on väärä, heidän tulee neuvoa sinulle oikea osoite.
Mun ehdotus
Vastattu 2 viikkoa sitten
Mun ehdotus

Vie haaste kaupungin/kunnantalon tiskille tai toimita korjaamoon. On se kummaa tuollainen pelleily palkkojen kanssa. Ps. Tämä täällä hartaasti harrastettu "pyydä luottamusmiestä, kysy luottamusmieheltä, eikö luottamusmies neuvo" hölötys on aika hyödytöntä. Kaikki eivät kuulu "liittoon" ja kaikki ns.luottamusmiehet eivät välttämättä tiedä tai osaa neuvoa. Osa on jopa pomon ryyppykavereita tai perhetuttavia. Tai pelkää oman paikkansa puolesta. Pitää itse osata TESsit sun muut ja lukea AVIn sivut.
lukutaito tallella
Vastattu 2 viikkoa sitten
lukutaito tallella