Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Palkkasaatavan periminen

Kunnallinen työnantaja jätti palkkasaatavan maksamatta. Miten tarkasti velkomushaasteeseen on ilmoitettava velallisen tiedot? Kunta/kaupunki - virasto/toimiala - osastonjohtaja/toimialajohtaja - työnjohtaja/lähiesimies Entä kenelle haaste tulee toimittaa? Lähiesimiehelle henk koht? Ps. Palkkaturvaa ei voi käyttää, koska kunta/kaupunki ei ole maksukyvytön.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 5 vuotta sitten
ilmaista työtä
Kysytty

Ota yhteyttä ammattiliittosi jäseniä edustavaan pääluottamusmieheen, niin hän ottaa asiasi hoitaakseen. Jos et ole liittynyt, katso työnantaja ja osoite palkkalaskelmasta ja vie palkkasaatavailmoitus sinne. Jos osoite on väärä, heidän tulee neuvoa sinulle oikea osoite.
Mun ehdotus
Vastattu

Vie haaste kaupungin/kunnantalon tiskille tai toimita korjaamoon. On se kummaa tuollainen pelleily palkkojen kanssa. Ps. Tämä täällä hartaasti harrastettu "pyydä luottamusmiestä, kysy luottamusmieheltä, eikö luottamusmies neuvo" hölötys on aika hyödytöntä. Kaikki eivät kuulu "liittoon" ja kaikki ns.luottamusmiehet eivät välttämättä tiedä tai osaa neuvoa. Osa on jopa pomon ryyppykavereita tai perhetuttavia. Tai pelkää oman paikkansa puolesta. Pitää itse osata TESsit sun muut ja lukea AVIn sivut.
lukutaito tallella
Vastattu