Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

TSA lisä ja henkilökohtainen lisä

Menetänkö saavuttamani TSA/henkilökohtaiset palkan lisät, jos vaihdan työpaikkaa, eli yksikköä ja vastaavaan työtehtävään, jossa nyt toimin? Haluaisin vaihtelua, mutta pelkään, että palkkani putoaa.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 5 vuotta sitten
Kaskolainen
Kysytty

TSA:t liittyvät tehtävään ja maksetaan esimiehesi mielivallan mukaan. Uusi(n) esimiehesi arvioi sinut ja tehtäväsi, antaako mitään lisiä. Jos oikein huono esimies/tuuri sattuu, niin poistaa myös vuosisidonnaiset lisät. Ja kenties jopa jättää palkan "erehdyksessä" maksamatta. Onnea vaihtoon!
Oleg
Vastattu

Ota tehtäväkohtainen palkka puheeksi ennen kuin allekirjoitat uutta työsopimusta. Tutustu sitä ennen KVTES:n tai TS:n ja TS-oppaan määräyksiin tehtävän olennaisen muutoksen vaikutuksesta tehtäväkohtaiseen palkkaan ja henkilökohtaiseen lisään, jotta tiedät, mistä puhut. Lue KVTES:n pykälät on II luvun 10§ ja 11§ tai TS:n tulkintaohjeet https://www.kt.fi/sopimukset/tekniset/2017/ts-opas/ts-tulkintaohje-ja-esimerkkeja-luvuittain tai käy keskustelemassa luottamusmiehen kanssa.
pykälät haltuun
Vastattu