Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Suullinen huomautus

Hei, työntekijälle on lähetetty suullisen huomautuksen ilmoitus ja se on päivätty 12.1.2021. Työntekijä on kuitenkin ollut ajalla 7.1. - edelleen sairauslomalla. Voidaanko suullisesta huomautuksesta lähettää ilmoitus vasta 12.1.21, kun kuitenkin kuulemistilaisuus on ollut 22.12.20, eikä silloin puhuttu suullisesta huomautuksesta sanaakaan. Tämä kuullostaa ihmeelliseltä?
Kuulemisessa puhuttiin varoituksen antamisesta, eikä suullisesta huomautuksesta.

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Raija Kukkakorpoi
Kysytty

Suullinenkin huomaustus kirjataan yleensä muistiin esim. ao. lomakkeelle, jonka toinen kpl annetaan työntekijälle. Sen voi lähettää sairauslomalla olevalle.

Teidänkin kunnassa on paikallisesti sovitut ohjeet huomautuksen ja varoituksen antamisesta. Esimiesten on toimittava ohjeiden mukaan.

En ota kantaa työantajan toimenpiteisiin, koska en tiedä, minkä takia kuulemistilaisuus on järjestetty ja mitä siellä on tapahtunut. Eikä tapautumia ole syytä  puida näin julkisella foorumilla. Työntekijä olkoon yhteydessä luottamusmieheen.

k
Vastattu