Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.
Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa.
Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

100 m2 omakotitalo Kellokoskelta vain 189 000 €

Työkokemusta 20 v.

Pitkän työttömyysjakson jälkeen työllistyin kaupunginkirjastoon. Hämmästys oli suuri, kun työkomukseni - noin 20 vuotta - luokanopettaja useamman eri kunnan palveluksessa olikin täyden nollan arvoinen palvelulisänä! Näinkö se oikeasti menee?

Ihmetellen ex-ope

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 8 kuukautta sitten
Ex-ope
Kysytty

Työkokemuslisään oikeuttavaan aikaan luetaan muun työnantajan kuin oman kunnan palveluksessa työskentely samalla ammattialalla tai tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä.

Paikallinen työnantaja päättää, mikä on sama ammattiala ja mistä tehtävistä on olennaista hyötyä, mutta samankaltaisissa tapauksissa pitää noudattaa yhtenäistä käytäntöä.

Jos olet ammattiliiton jäsen, pyydä ammattiliittosi jäseniä edustavaa luottamusmiestä selvittämään, onko olennaisen hyödyn harkinnassa kohdallasi noudatettu samaa käytäntöä kuin samankaltaisissa tapauksissa aiemmin kunnassa.

Tarkat työkokemuslisämääräykset KVTES 2 luku 12 §.

EL
Vastattu