Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Lomaoikeuden säilyminen

 Jos vaihdan työtä saman kunnanalaisuudessa niin säilyykö lomat? Eli irtisanoudun varhaiskasvatuksesta (sivistys) ja siirryn perhetyöhön (perusturva). Minun pitää irtisanoutua koska en saa koeajaksi virkavapaata.

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Maarit Heikkilä-Harinen
Kysytty

Jos siirryt saman kunnan sisällä palvelussuhteesta toiseen ilman yhtään välipäivää, niin palvelussuhteen katsotaan jatkuvan katkeamattomana ja loman ansainta ei keskeydy.

Jos työsuhteiden väliin jää katko (vähintään yksi päivä), niin lue tästä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kohta Vuosiloman siirtäminen toiseen palvelussuhteeseen.

Jos sinun työkokemuslisävuosiin on laskettu mukaan muun työnantajan kuin oman kunnan palvelusaikoja sillä perusteella, että niistä on olennaista hyötyä varhaiskasvatuksen alan tehtävissäsi, niin kunta voi nyt mahdollisesti harkita, että niistä ei olekaan olennaista hyötyä uusissa perusturvan tehtävissäsi. (KVTES II luku 12 § 1 mom. soveltamisohje). Ota työkokemuslisävuodet puheeksi uuden työsopimuksen teon yhteydessä.

Josseli
Vastattu