Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työvoima

Haluaisin hakea omasta työstäni vuoden työlomaa. Ajatus on kokeilla itselleni uutta alaa tai sitten vaihtaa kaupungin toiseen toimipisteeseen. Pitääkö työloma hakea heti koko vuoden pituiseksi vai voiko hakea ensin puoli vuotta ja sitten jatkaa toisen puoli vuotta? 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 12 kuukautta sitten
Pohtiva
Kysytty

Kunnissa ja kaupungeissa noudatetaan paikallisesti päätettyjä harkinnanvaraisten työ- ja virkavapaiden myöntämisperiaatteita. Niistä selviää mm. myönnetäänkö palkatonta vapaata toisen viran tai tehtävän hoitamista varten ja jos myönnetään, niin miten pitkäksi aikaa enintään. Em. periaatteet eli harkinnanvaraisten virka- ja työvapaiden hakemis- ja myöntämisohjeet löytynevät sieltä mistä muutkin henkilöstölle annetut ohjeet ja määräykset.

Ennen kuin rupeat hakemaan työlomaa, lue ohjeet ja käy kysymässä mahdollisuuksistasi saada työlomaa joko esihenkilöltä tai siltä, joka myöntää harkinnanvaraiset virka- ja työvapaat.

Katri
Vastattu