Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Osa-aikatyö ja opiskelu

Hei.

 

Haluaisin tehdä lastenhoitajana 50% työaikaa opiskeluiden takia. Voinkohan tehdä enemmän tunteja kuin sopimuksessa, jos esimerkiksi koulun takia voisin tehdä enemmän vuoroja/saman talon sijaisuuksia eri ryhmässä..onnistuuko jos on esim 21h 16min sopimus/viikko. Mitenköhän palkkaus siinä vaiheessa toimii?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
Tulevaisuuspelottaa
Kysytty

Hae opintovapaata. https://tem.fi/opintovapaa. Siihen on oikeus, kun täyttää saamisen edellytykset. Se voi olla myös osa-aikaista. Sen aikana voit tehdä myös täysiä keikkapäiviä, jos se sopii työnantajalle. Opintovapaalla voit saada aikuiskoulutustukeakin.

Jos et täytä opintovapaan saamisen ehtoja, niin silloin joudut hakemaan harkinnanvaraista osittaista työvapaata ja työnantaja harkitsee myöntääkö sen. Kysele esihenkilöltä, saisitko vapaata ja millaisilla työajoilla se onnistuisi.

L
Vastattu