Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vakituinen työ.

Hei. Olen toiminut ainakin 5 vuotta ehkä jo ylikin eri kunnissa töissä, lähinnä päiväkodissa, mutta nyt 3 lukukautta koulussa. Sain vakituisen työn päiväkodista joka alkaa syksyllä.

Lasketaanko koulussa työskentely kokemuslisään?

Entä kuinka paljon minulle kertyy vuodessa lomia, kun olen vakituinen? Mikä vaikuttaa loman kertymiseen että saa joko enemmän tai vähemmän lomia vuodessa?

 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Emilia
Kysytty

Työkokemuslisäaikaan hyväksytään kaikki nykyisen oman kuntatyönantajan palvelusaika missä tahansa tehtävissä. Aiempien muiden työnantajien palvelusajat hyväksytään, jos niistä on työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Saman ammattialan tehtävistä katsotaan olevan olennaista hyötyä. Yritystoiminnasta voidaan hyväksyä yhteensä enintään 5 vuotta, jos siitä on olennaista hyötyä.

Vuosiloma määräytyy KVTES:n vuosilomaluvun 5 §:n 2 taulukon (28 päivän taulukko) mukaan sinä vuonna, kun sinulla olet ollut nykyisessä kunnassa töissä maaliskuun loppuun mennessä (31.3.) yhtäjaksoisesti vähintään vuoden tai kun sinulla on 31.3. mennessä kertynyt vähintään 5 vuotta työkokemuslisään oikeuttavaa aikaa ja työsuhteesi on kestänyt 31.3. mennessä välittömästi ja yhtäjaksoisesti vähintään 6 kk.

Ota työkokemuslisävuodet puheeksi esihenkilön kanssa työsopimuksen laatimisen yhteydessä.

Työkokemuslisä KVTES II luku 12 §.

etta
Vastattu