Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Loma-Rahat

Hei. Aloitin Espoon Kaupungissa lastenhoitajan työt elokuussa 2021. Minulla oli ensin vakituinen työsuhde kunnes vaihdoin 2021 joulukuussa työpaikkaa Espoon kaupungin sisällä määräaikaiseen työsuhteeseen ja edelleen lastenhoitajana. (Vaihdon välissä ei tullut välipäiviä ja määräaikasita työsuhdetta jatkettiin myös suoraan) Olin heinäkuussa viikon palkattomalla lomalla. Vaikuttaako tämä heinäkuun viikon palkaton loma loma-rahoihini ja miten nämä kaikki siirrot vaikuttaa? Siirtojen välissä tosiaan ei ollut välipäiviä. 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Lastenhoitaja
Kysytty

Viikon pituinen palkaton vapaa ei vaikuta lomakertymään (Kvtes IV luku 4 § 9. kohta). Jos uusi palvelussuhde alkaa välittömästi edellisen päätyttyä ilman päivänkään katkoa, niin palvelussuhteen katsotaan jatkuneen katkeamattomana ja loman ansainta ei keskeydy. Ansaiset vuosilomaa siis koko ajalta. (KVTES I luku 8 § ja IV luku 1 § 5 mom). Elokuu 2021 on lomanmääräytymiskuukausi, jos työsuhteesi alkoi viimeistään 16.8.21.

Kati
Vastattu