Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Sisäinen siirto

Hei!

Olemme kaksi hoitajaa saman kunnan sisällä  (vaikka kaikkihan me kuulutaan samaan soteen). Haluamme vaihtaa päittäin työpisteitä, molemmissa hoitokodeissa on eri esimiehet ja heille se on ok. Miten vaihto tapahtuu? Toinen esimiehistä sanoo, että pitäisi irtisanoutua samana päivänä ja solmi uusi työsopimus. Onko kuukauden irtisanomis aikaa? Onko jotain sisäinen siirto kaavaketta?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 11 kuukautta sitten
Minni
Kysytty

Kun olette sopimassa työnantaja kanssa työntekopaikan muuttumisesta, ja jos teillä ei muutu työnantaja eikä työtehtävät, niin ei siihen tarvita irtisanoutumista ja uutta työsopimusta, vaan työnantaja päättää siirtää teidät toiseen työpisteeseen.

Jos teidän nykyisissä työsopimuksissa on sovittu tarkka työntekemispaikka tai työtehtävät,  niin tarvitaan työsopimuksen muutos. Siihenkään ei tarvita irtisanoutumista.

Kysykää esimiestä paremmalta asiantuntijalta siellä tai liitosta tai YTK-yhdistyksestä.

Mutu
Vastattu