Voimia työtaisteluun kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

viikonloppuvapaat, kesäloma.

olen kotihoidossa lähihoitajana töissä. Mihinkä kellonaikaan pitäisi viikonloppuvapaiden alkaa? eli jos mietitään että viikonloppu alkaa perjantaina, niin pitääkö sen perjantain olla aamuvuoro. Esim pääsisi klo 15.30 perjantaina, ja lauantai-sunnuntai ovat vapaat. usein on ollut sitä että perjantai on iltavuoro ja lauantai sekä sunnuntai vapaat. Mikä ei tietenkään mukavalta tunnu. Saako tästä älähtää jos usein toistuu sama järjestely, perjantai iltavuoro ja lauantai-sunnuntai vapaat? Entä saako työvuorolistaan suunnitella niin että työnantaja merkitsee viimeisen työvuoron ennen lomaa olevan iltavuoro? Nämä on pieniä asioita, mutta olisi kiva tietää.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 8 vuotta sitten
joonas
Kysytty

Kyllä voi olla iltavuoro. Jos tämä harmittaa sinua, niin kysy luottamusmieheltä, onko sinua kohdeltu erilailla kuin muita tai jos tiedät, että on kohdeltu, keskuste esimiehesi kanssa.
Päivikki
Vastattu