Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Kokemuslisään tarvittavat todistukset

Olen työskennellyt kunnan palveluksessa hoitajana 1980-90 -luvulla. Tein lyhyitä sijaisuuksia määräyskirjalla. Nämä työsuhteet on koottu nimikirjanotteeseen joka on oikeasti todistettu ja varmistettu kunnan leimalla. Nimikirjanote on alkuperäinen. Nyt kuitenkin työnantaja (hyvinvointikuntayhtymä) vaatii työtodistuksen näistä työsuhteista eikä hyväksy näitä työsuhteita kokemuslisälaskentaan. Työtodistuksia näistä lyhyistä työsuhteista ei kuitenkaan ole. 

 

Voiko näin toimia? Menetän yli 10 v. työkokemuksen tällä laskentatavalla.

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 kuukautta sitten
AnneliR.
Kysytty

KVTES:n Sote-sopimuksen ja HYVTES:n mukaan muun työnantajan palvelusta sekä yritystoiminnasta on esitettävä luotettava kirjallinen selvitys.

Jos olet liittynyt liittoon käänny luottamusmiehen puoleen. Jos et ole, pyydä, että sinulle näytetään vahvistettu kaikkia työntekijöitä koskeva päätös, jonka mukaan vain työtodistukset kelpaavat. 

Anni
Vastattu