Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

palkan muutos

 Hei, olen työskennellyt kunnalla vakituisesti kohta 22vuotta, nyt työnantaja aikoo alentaa palkkaluokkaa vaihtamalla tehtävänimikettä, kun nykyinen ei sovi vaikka olen ollut sillä töissä koko ajan.

Talossa ei ole organisaatio muutoksia eikä yt neuvotteluita ja töitä minulla vaikka kuinka paljon, silti ehdotus on 160 euroa alempi luokka. Minun nykyinen palkka on muutenkin ihan tarpeeksi

pieni elämiseen, 2350 brutto+lisät. Miten voin olla tällaiseen suostumatta, olen jhl,n jäsen. Voidaanko minut irtisanoa jos kieltäydyn? Epätoivoinen tilanne. Ja olen puheitten mukaan hyvin pidetty henkilö talossa ja teen kyllä tunnollisesti kaikki työni, tämä on kiitos. Voinko saada jotain lisää esim, että palkka olisi edes sama kuin nyt, tai jopa yli, mikä lienee mahdotonta.

Epätoivoinen tilanne, olen nyt käynyt 3 palaveria esimiestasolla ja tulee kohta neljäs, se on kyllä kallista istua sillä joukolla minun palkka-asiaa hoitamassa.

T. Epätoivoinen

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 6 viikkoa sitten
uuteen nousuun
Kysytty

Koska olet JHL:n jäsen, pyydä apua paikalliselta JHL:n jäseniä edustavalta pääluottamusmieheltä.  Voit myös pyytää luottamusmiestä mukaan tulevaan palaveriin.

EL
Vastattu