Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työvuoroluettelon tasoitusten muuttaminen

Työntekijä jää sairaslomalle. Työvuorolistaan(joka on tehty kolmeksi viikoksi) on merkitty sairasloma-ajalle iltapalaveri ja listaan myös tasoituksia iltapalaverista. Työntekijä palaa sairaslomalta, ja listaan oli alun perin merkitty tasoituksia iltapalaverista. Voidaanko nuo tasoitukset ottaa pois jälkikäteen työvuoroista, koska työntekijä oli sairaslomalla iltapalaveripäivänä?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 7 vuotta sitten
Pampam
Kysytty

Työvuoroluetteloon ylityövapaana merkitty vapaa-aikakorvaus siirtyy sairausloman alta. Muut vapaa-aikakorvaukset eivät siirry. III luku 15 § 4 mom. Voisiko tätä tilannetta ajatella niin, että kaikki listaan suunniteltu työaika oli oikeasti säännöllistä työaikaa, myös se palaveri, josta siis ei ole oikeasti annettu tasoitusta, vaan sen takia on jonain päivänä vain lyhyempi työvuoro. Niin ollen ei ole mitään siirtyvää. Tai niin, että listaan oli suunniteltu ylityönä se palaveri ja ylityökorvaus siitä vapaana?? Sinun kannattaisi ottaa yhteyttä semmoiseen tahoon, jonka vastaukseen voi luottaa elikkä luottamusmieheen.
Luototon
Vastattu