Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

palkanperintä

Hei olisin halunut kyselä kun olen sairauslomalla ja nyt sain karhukirjen et työnantaja on maksanut liika palkaa epä huomiossa...olen jäänyt sairauslomalla jo 14.4 2015 ja sitten osakuntoustuelle 1.1.2016 ja työnantaja on maksanut osaaikapalkaa 1.1.2016 jonka se on annonut kelasta ja nyt joudun sen maksamaan korkojen kansa olen kuntatyöntekijä
Kysymyksen lähetti aihealueelle Terveys 8 vuotta sitten
työntekijä
Kysytty

Jos olet saanut sinulle kuulumatonta palkkaa, niin joudut maksamaan sen takasin. Työnantaja voi periä sen useammassa erässä ja jopa joissan harvoissa tapauksissa kohtuullistaa sitä. Jos karhukirjeessä ei ole eritelty, mistä perittävä summa muodostuu, niin pyydä sitä. Jos olet liittynyt ammattilittoon, niin ota yhteyttä ammattiliittosi jäseniä edustavaan pääluottamusmieheen. Hän katsoo, että karhukirje ja perittävä summa on asianmukainen.
Etta
Vastattu