100 m2 omakotitalo Kellokoskelta vain 189 000 €

opiskelu

  • Olen oppisopimuksella opiskelemassa lähihoitajaksi kaupungilla. Olen ollut vanhusten palvelukeskuksessa työssä ja suorittanut näytöt siellä ja olen siellä työvahvuudessa. palvelukeskuksen kanssa toimii myös kotihoito. Alunperin on sovittu että suoritan kotihoidon näytön siellä.Nyt kuitenkin kun valmistumiseni pitäisi olla toukokuun lopussa ja määräaikainen työsopimus on toukokuun loppuun niin on ongelma  järjestää harjoittelemista kotihoidon puolella minulle,koska olen työvahvuudessa ja tilalleni palvelukeskuksen ei ole vuorojeni paikkaajaa. Näyttö pitäisi kotihoidossa suorittaa ja se on minulle uusi asia,en ole siellä ennen ollut.Olen ilmoittanut tästä oppilaitokseen ja kun opettaja soitti pomolle niin pomo vaan ilmoitti että kun on vahvuudesta niin ei niin vaan onnistu lähteä kotihoidon matkaan ja asia jäi siihen. Meillä on muutama valmistuva opiskelija harjoittelussa ja oli puhe että heillä paikataan minun vuoroja.Työvuorolistan tekijään otin yhteyttä ei vaikutusta Muutamaksi tunniksi olen nyt päässyt kotihoidon mukaan parina päivänä.Vastuu vuoroja työvuorolista pullollaan ja nyt sain opiskelijan kanssa sovittua kokonaisen aamuvuoro ja iltavuoron pääsiäisen jälkeen niin että voin olla koko vuoron kotihoidossa ja hän tekee ne ei vastuullista minun vuorot palvelukeskuskuksen puolella. Vapaa päivillä voi kuulemma mennä matkaan. Eli jos meinaan tästä kotihoidosta saada näytön suoritettua pitää minun itse etsiä itselleni tekijä palvelukeskukseen tai käydä vapailla harjoittelemassa.Pidä puolesi sanovat hoitajat.En mielestäni ole valmis suorittamaan näyttöä muutamien päivien perusteella tästä osiosta. Yö unet menee.Kuka on vastuussa näiden työvuorojen laatimisesta niin että pääsen kunnolla harjoittelemaan? Entä jos näitä opiskelijoita ei olisi tullut?Tekisi mieli heittää hanskat tiskiin.Ihan tarpeeksi työtä jo viimeisillä metreillä kirjallisessa tehtävissä ja tuon tekemisessä.Ja on ollut tiedossa pomollakin että kotihoidon harjoittelu on tänä keväänä ja näyttö.Pulaa sijaisista niin ei kukaan jaksa,eikä uskalla perehtyä asiaan.

  • Hei,

     

    lasketaanko työkokemuslisään korkeakouluopiskelua? Jos lasketaan, niin lasketaanko kaikki tutkintoon johtanut korkeakouluopiskelu vai ainoastaan omalle alalle johtanut korkeakouluopiskelu?

  • Siirryn opintovapaalle syys-ja kevätlukukaudelle, työnantaja on myöntänyt opintovapaan hakemilleni päiville, kesto 2,5kk ja 4kk. Voinko tehdä keikkatyön samalle työnantajalle; yksi päivä per opintovapaakuukausi? Saan myös Työllisyysrahaston aikuiskoulutustukea, ja tukikuukauden aikana saa tienata 250EUR/ kk ja tukipäivien (alle 21,5 pv/kk) ajalta pienempi summa. Opintovapaatodistuksessa ei ollut erillistä kohtaa, johon lisätä 1 työpäivä/ opintovapaakuukausi. Vai onko työskentely opintovapaalla aina työnantajan ja työntekijän välinen sopimus?

  • Opiskelen toimitilahuoltajaksi ja olen ollut harjoittelussa päiväkodilla. Nyt pari päivää olen joutunut tuuraamaan ohjaajaani joka on talossa vakkari. Soitin esimiehelle, että eikö tästä pitäisi tehdä työsopimus, niin tämä oli ajatellut että teen työn opiskelun piikkiin. Oikeuteni tietäen sanoin hänelle, etten tee työtä ilmaseks. Jos pääsen niin sanotusti sijaiseksi opiskelun ohella, niin enkö ole silloin työntekijä enkä opiskelija?  Mikä on ktvsn näkemys asiasta.