palkka

 • Hei

  Kuuluuko saada korotusta palkkaan, kun olen hoitanut 12.1.21 alkaen toisen työntekijän työtehtäviä hänen poissaollessaan, oman työni ohessa.

  Työtehtävät ovat täysin erilaisia kuin omani eli työmäärän lisääntymisen lisäksi olen joutunut myös opettelemaan paljon uutta, joka tietysti

  lisää työkuormaa.

   

  Terveisin

  Henkilöstösihteeri-Toimistosihteeri

 • Hei! Mikä kuuluu olla tuntiopettajan palkka kansalaisopistossa, kun on opetettavasta aineesta opistoasteen tutkinto (3v opinnot) ja sen lisäksi 60 op opettajakoulutuksen pedagogiset opinnnot ammatillisessa opettajakorkeakoulussa (II alue)? Jotku ymmärtääkseni käyttää tällaisessa tilanteessa nimikettä " ammatillinen opettaja". Vaaditaanko kansalaisopistossa opetusta 16h/vko päätoimiseksi opettajaksi ja maksetaanko silloin kk-palkka? Päätoimisella opettajalla kuuluuko palkkaan työkokemuslisä? Tietääkseni tuntiopettajille ei tule työkokemuslisää tuntipalkkaan.

 • Olen työskennellyt yksityisellä puolella siivoojana yli 10 vuotta. Siivoukseen on kuulunut porrassiivousta, myymäläsiivousta, laboratorio siivousta jne. Mikäli pääsen kunnalle siivoojaksi esimerkiksi sairaalaan tai kouluihin niin katsotaanko tämä 10 vuoden työkokemuksena vai alkaako työkokemus palkanlisineen, lomien määräytymisineen yms. nollasta? Minulla on laitoshuoltajan koulutus.
 • Olen hakemassa töihin kunta-alalle. Olen työskennellyt yksityisellä sektorilla 19 vuotta. Oikeuttaako tuo työkokemus työkokemuslisään kunta-alalla ja jos niin minkälaiseen? Työtehtävät ovat olleet mielestäni samankaltaisia kuin hakemassani työssä. 

  Entä vuosiloma, miten vuosilomaoikeus määräytyisi työkokemuksen perusteella ja paljon vuosilomoikeus mahdollisesti olisi?

 • Miten eroaa kahvilanhoitajan ja kahvionhoitajan työ? Missä he yleensä kunnalla työskentelevät?Mitä heidän työnkuvaansa kuuluu ja millaiset vastuualueet? Mielenkiinnosta kyselen, koska työnkuvani muuttuu kohta täysin ja se ei taida näkyä palkassa.
 • Paljonko on työsuunnittelijan vähimmäispalkka ilman kokemuslisiä. Haluaisin tietää vähimmäispalkan, en keskiarvoa tai mediaania

 • Vuonna 2006 sattui työtapaturma eri työnantajan palveluksessa kuin nyt.

  Ja nyt olen ollut tammikuun lopusta lähtien sairaslomalla. Vakuutusyhtiö on maksanut nykyiselle työnantajalleni sen summan, minkä olen sairasloman aikanani saanut.

  Mutta, maaliskuussa vakuutusyhtiö lähetti paperini tapaturmalautakunnalle uudelleen arvioitavaksi korvausvemvotteestaan. Ja tällöin myös työnantaja alensi palkkani 1/3.

  Kysynkin, kuka maksaa tämän palkanaleneman nyt takautuvasti? 

  Vakuutusyhtiö maksaa jatkossa korvauksia tuloistani. 

 • Hei.

  Tilanteeni on seuraava: olen työskennellyt määräaikaisessa työsuhteessa vuoden alusta, joka päättyy 31.5. 2020 ja sama työsuhde muuttuu vakinaiseksi 1.6. 2020 alkaen. Olen tällä hetkellä sairaslomalla, enkä koe olevani työkykyinen tuolloin 1.6. Saanko sairasloma-ajalta palkkaa 1.6. lähtien, mikäli en ole tuona päivänä töissä? Asiaa monimutkaistaa entisestään se, että minulla oli vastaavan ammatin virka Helsingin kaupungilla josta hakeuduin palkattomalle virkavapaalle n. vuosi sitten mutta olen tehnyt samaa työtä määräaikaisten työsuhteiden muodossa nyt vuoden verran, ja nyt irtisanouduin siitä ottaessani uuden vakanssin vastaan, sillä vakanssia ei ollut mahdollista siirtää kaupungin sisällä. Onko tällä vaikutusta asiaan? Mistä voisin kysyä lisätietoa asiasta?

 • Hei Jos jään 50% varhennetulle vanhuuseläkkeelle ja teen 50% työaikaa, niin miten lasketaan tämä 50% kuukausittainen palkka? Olen kaupungilla toimistosihteerinä. Kiitos tiedosta etukäteen.
 • Hei

  Jos pitää palkatonta vapaata perjantaina ja seuraavana maanantaina niin menettääkö väliin jäävän viikonlopun palkan?